Veel gestelde vragen en antwoorden

Je kunt inloggen op je persoonlijke MyClub pagina met behulp van je e-mailadres in combinatie met een door jou eerder opgegeven wachtwoord.
Als je je wachtwoord vergeten bent of je hebt nog geen wachtwoord aangemaakt, kun je bovenin op "Wachtwoord vergeten" klikken en je emailadres invullen. Je krijgt dat een email met een link om een wachtwoord in te stellen.

Is je emailadres nog niet bekend? Vul dan het contactformulier op de website in.
Het werken met hetzelfde emailadres voor meerdere leden is mogelijk. Het is dan wel belangrijk dat jullie een verschillend wachtwoord hebben!

Vul het contactformulier in als je niet kan inloggen en de knop "Wachtwoord vergeten" niet werkt.
Ja, dit is alleen mogelijk indien u een tafeltennistoernooi wilt organiseren. Op pagina Zaal huren treft u meer informatie aan.
Op pagina Adverteerders Batgeheimpjes treft u het contactformulier aan, vul dit in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Op pagina Adverteerders website treft u het contactformulier aan, vul dit in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Op pagina Reclameborden treft u het contactformulier aan, vul dit in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Op pagina Clubinfo -> Lidmaatschap / Contributie / Kleding kan je het inschrijfformulier voor lidmaatschap invullen. De aanmelding geldt voor een minimale periode tot en met het einde van het lopende seizoen (of 30 juni of 31 december). Na controle van je ingevoerde persoonlijke gegevens, ontvang je een bevestiging inclusief de mogelijkheid voor het inloggen op MyClub.
Wanneer je inlogt op je MyClub, kun je je wijzigingen aangeven via de knop "Mijn gegevens wijzigen".
Opzegging van je lidmaatschap kan alleen per het einde van het lopende seizoen (of 30 juni of 31 december) en dient via MyClub ingegeven te worden.
Leden van TTV Waalwijk worden periodiek ingeroosterd voor hun bardiensten. In principe word je 6 keer per jaar ingepland. Zo'n 3 weken voorafgaande aan de geplande datum ontvang je een email met het bericht dat jij voor die bepaalde datum ingepland bent.
Tevens kan je op pagina Bardienst zien wie wanneer ingeroosterd staat.
Indien de geplande bardienst jou niet uitkomt, kijk dan op de website naar een datum die jou wel schikt en ruil dan je bardienst met die betreffende ingeplande barmedewerker.
Na onderling akkoord graag een bevestiging mailen naar barcommissie@ttvwaalwijk.nl.

Tevens kan je op pagina Bardienst zien wie wanneer ingeroosterd staat.

P. Breughelstraat 3
5143 JV Waalwijk