Instructie Verantwoord Alcohol schenken

Instructie Verantwoord Alcohol schenken

Beste (nieuwe) barvrijwilliger, 

Allereerst willen we je bedanken dat je tijd wilt steken in het draaien van bardiensten voor onze vereniging. Door jouw inzet kunnen mensen na het sporten gezellig met elkaar genieten van een drankje en een hapje. Hartstikke goed en belangrijk werk! 

Het schenken van alcohol brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo is het van groot belang dat jongeren onder de 18 jaar absoluut geen alcohol kunnen verkrijgen in de sportkantine. Daarnaast willen we alcoholmisbruik en rijden onder invloed voorkomen. Om jullie te helpen op een goede manier met deze verantwoordelijkheid om te gaan maakt TTV Waalwijk gebruik van de website www.nocnsf.nl/iva. Voor het behalen van het certificaat dien je op de website een aantal persoonlijke gegevens in vullen. Vul bij het veld "E-mailadres barverantwoordelijke" barcommissie@ttvwaalwijk.nl in. Nadat je de test goed hebt doorlopen, kun je het behaalde certificaat voor jezelf uitprinten en opslaan.

De teksten en filmpjes op deze website stellen je in staat om straks op een verantwoorde manier alcohol te kunnen schenken in ons home. Wanneer je de teksten en filmpjes hebt gezien en gelezen ben je in staat om de test te maken waarmee je een gekwalificeerde barvrijwilliger wordt en je bardienst mag draaien op tijdstippen dat er alcohol wordt geschonken. 

We wensen je veel succes bij het maken van de test en veel plezier bij het draaien van je bardiensten! 

Met sportieve groet,

de Barcommissie van TTV Waalwijk 
Adres speelzaal
Hertog Janstraat 1d 
5141 KJ Waalwijk

Telefoon speelzaal
0416-341600

Postadres
Janssoniushof 14 
5141 MR Waalwijk
Terug naar boven