Persberichten

Nieuwe barkoeling

08 juni 2019
www.ttvwaalwijk.nl
Het bestuur heeft voor de inkoop van alle dranken (bier en frisdranken) een nieuwe overeenkomst afgesloten met Harry de Louw uit Waalwijk. Als gevolg hiervan zal onder andere de barkoeling worden aangepast zodat gewerkt kan gaan worden met flesjes frisdrank. De 1,5 liter flessen komen dus te vervallen waarmee voortaan een constante kwaliteit kan worden geboden.

Op zaterdag 6 juli a.s. zijn een aantal vrijwilligers paraat om de oude koeling te vervangen voor een door Harry de Louw in bruikleen gegeven nieuwe koeling.

Het bovenstaande betekent onder andere ook dat we afscheid nemen van Leeuw bier en Spa. Deze worden vervangen door Hertog Jan bier en flesjes Chaudfontaine. De komende weken kan het gebeuren dat bepaalde (1,5 literflessen) frisdranken uit ons assortiment lopen. Hiervoor vragen wij je begrip. Vanaf 6 juli zal het assortiment weer op het gewenste niveau zijn.

Plaats een reactie

Reactie op

*
*

 
Heb jij al de cursus Instructie Verantwoord Alcohol schenken al gedaan? Als barvrijwilliger van TTV Waalwijk dien je te beschikken… Meer >
 
Adres speelzaal
Hertog Janstraat 1d 
5141 KJ Waalwijk

Telefoon speelzaal
0416-341600

Postadres
Janssoniushof 14 
5141 MR Waalwijk
Terug naar boven