Stemronde Rabobank Clubkas Campagne is geopend

30 september 2018
Heb jij een bankrekening bij de Rabobank? Houdt dan je brievenbus in de gaten. Want leden van de Rabobank de Langstraat ontvangen deze week vijf (5) stembiljetten waarmee zij hun stem kunnen uitbrengen binnen de actie Rabo Spek de Clubkas.

Heb jij stembiljetten ontvangen? Je mag maximaal twee (2) stemmen uitbrengen op TTV Waalwijk. Vriendelijk vragen wij je deze in te leveren bij Gert-Jan van Alebeek. Hij zorgt er dan voor dat jouw overige drie (3) stemmen worden geruild met twee andere verenigingen die hun ontvangen 'drie' stemmen aan TTV Waalwijk toewijzen.
De stemperiode is van dinsdag 2 oktober 2017 tot en met zondag 14 oktober 2018.

Vriendelijk verzoeken wij je jouw stembiljetten z.s.m. bij Gert-Jan af te geven. Op deze wijze maken wij een zo'n groot mogelijke kans qua financieel aandeel in de Rabobank Clubkas Campagne.

Handicaptoernooi

14 oktober 2018
De Toernooicommissie van TTV Waalwijk organiseert op zaterdag 27 oktober 2018 het jaarlijks Handicaptoernooi. Leden ouder dan 16 jaar… Meer >

Batgeheimpjes okotber-november 2018 is uitgebracht en te lezen via pagina Batgeheimpjes. Meer >