TTL-bekercompetitie

02 april 2018
De bekercompetitie bij de TTL wordt vanaf 30 april 2018 gespeeld na het afsluiten van de voorjaarscompetitie en voor de zomervakantie.
Er wordt gespeeld in 2-mans-teams, waarbij zowel gestreden wordt op het winnen van de wedstrijd, maar ook op het winnen op punten met handicap-toegiften.
Men kan deelnemen, afhankelijk van de persoonlijke licentie, in 3 verschillende Cups en Trofees.  Hoe dat precies verdeeld wordt, kan je volledig terugvinden in de uitleg en bekerreglement.

Klik hier voor de uitleg en het bekerreglement.

Leden van TTV Waalwijk dienen zich via de TTL-competitieleider Peter Brand (ttl@ttvwaalwijk.nl) in te schrijven.

Spaar jij ook al voor gepersonaliseerde sportartikelen bij AH Jansen Waalwijk? Op deze pagina lees je hoe je kunt sparen voor… Meer >

Darttoernooi TTV Irene

17 september 2018

Op zaterdag 10 november en zondag 11 november wordt het Jeugdranglijsttoernooi als ook de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen… Meer >