Hoge Raad hakt knoopt door: rookruimtes per direct verboden

27 september 2019
Rookruimtes in restaurants, cafés en andere horecagelegenheden zijn definitief verboden, heeft de Hoge Raad vrijdag (27 september 2019) bepaald. Dat betekent dat rookruimtes per direct moeten sluiten.

Ook TTV Waalwijk moet zich aan (deze) wetgeving houden hetgeen betekent dat per direct de kantoorruimte niet meer gebruikt mag worden als rookruimte. Rokers dienen daarom naar buiten te gaan - dus ook niet in de hal beneden - om van hun sigaret te genieten.

Het bestuur verwacht van iedere (bezoekende) roker zijn medewerking. Uiteraard mogen leden onderling elkaar hierop aanspreken indien iemand toch meent te moeten roken binnen ons tafeltennisgebouw. Bij een geconstateerde overtreding zal de roker de betreffende boete in rekening worden gebracht.

Overlijden Gerard van Haaren

24 februari 2020
Ons oud-tafeltennislid Gerard van Haaren is op 74 jarige leeftijd overleden. Gerard is in 1993 lid geworden van onze vereniging. Sinds… Meer >

NTTB nieuwsbrief NK Tafeltennis 2020 Meer >