Met de Grote Clubactie een AED voor TTVW

05 september 2019
Ook dit jaar doet onze vereniging mee met de landelijke Grote Clubactie. Voor slechts € 3,00 per lot steunen jij, je familieleden, vrienden en/of kennissen financieel onze vereniging. 80% van de lotenverkoop komt direct ten gunste van TTV Waalwijk.

Doelstelling dit jaar is zoveel loten te verkopen dat we een Automatische Externe Defibrillator (AED) kunnen aanschaffen.

Een AED is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Dit gebeurt door het geven van een elektrische schok. Met het vertrek van de brandweer wordt de afstand tot een AED groter, nu hangt deze nog op de binnenplaats van de brandweer. Iedereen kan (tijdens het sporten) een hartritmestoornis overkomen. Een AED kan een leven redden op zo'n cruciaal moment.

Om de lotenverkoop te stimuleren en te vereenvoudigen, kan je een of meerdere loten kopen via onze online bestelpagina van de Grote Clubactie. Vanaf zaterdag 14 september kan je op deze link https://toolbox.clubactie.nl/actie/TAFELTENNISVERENIGINGWAALWIJK1 klikken en jouw loten bestellen.

Heb je vragen over deze actie, neem dan contact op met een van onze bestuursleden. Bij voorbaat hartelijk dank voor jouw bijdrage.

Met sportieve groet,
bestuur TTV Waalwijk

Overlijden Gerard van Haaren

24 februari 2020