Nieuws

Zoeken

Met de Grote Clubactie een AED voor TTVW

05 september 2019
www.ttvwaalwijk.nl
Ook dit jaar doet onze vereniging mee met de landelijke Grote Clubactie. Voor slechts € 3,00 per lot steunen jij, je familieleden, vrienden en/of kennissen financieel onze vereniging. 80% van de lotenverkoop komt direct ten gunste van TTV Waalwijk.

Doelstelling dit jaar is zoveel loten te verkopen dat we een Automatische Externe Defibrillator (AED) kunnen aanschaffen. 

Een AED is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Dit gebeurt door het geven van een elektrische schok. Met het vertrek van de brandweer wordt de afstand tot een AED groter, nu hangt deze nog op de binnenplaats van de brandweer. Iedereen kan (tijdens het sporten) een hartritmestoornis overkomen. Een AED kan een leven redden op zo'n cruciaal moment.

Om de lotenverkoop te stimuleren en te vereenvoudigen, kan je een of meerdere loten kopen via onze online bestelpagina van de Grote Clubactie. Vanaf zaterdag 14 september kan je op deze link https://toolbox.clubactie.nl/actie/TAFELTENNISVERENIGINGWAALWIJK1 klikken en jouw loten bestellen. 

Heb je vragen over deze actie, neem dan contact op met een van onze bestuursleden. Bij voorbaat hartelijk dank voor jouw bijdrage.

Met sportieve groet,
bestuur TTV Waalwijk 

Plaats een reactie

Reactie op

*
*

 

Overlijden Gerard van Haaren

24 februari 2020
Ons oud-tafeltennislid Gerard van Haaren is op 74 jarige leeftijd overleden. Gerard is in 1993 lid geworden van onze vereniging. Sinds… Meer >
 
www.ttvwaalwijk.nl
NTTB nieuwsbrief NK Tafeltennis 2020 Meer >
 
www.ttvwaalwijk.nl

Algemene (leden)Vergadering

26 januari 2020
De algemene ledenvergadering 2020 wordt gehouden op dinsdagavond 10 maart 2020, aanvang 20.15 uur. De agenda van deze vergadering tref… Meer >
 
www.ttvwaalwijk.nl
Uitgave Batgeheimpjes februari-maart 2020 is uitgebracht. Meer >
 
www.ttvwaalwijk.nl
Lees hier de NTTB-nieuwsbrief februari 2020. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adres speelzaal
Hertog Janstraat 1d 
5141 KJ Waalwijk

Telefoon speelzaal
0416-341600

Postadres
Janssoniushof 14 
5141 MR Waalwijk
Terug naar boven