Inschrijven senioren NTTB-competitie najaar 2019

14 mei 2019
De competities zijn achter de rug. Sommigen zijn nog aan het bekeren.

De NTTB wil uiterlijk zaterdag 1 juni 2019 de nieuwe teamindelingen weten. Voor TTL is de deadline later.

Wil jij komend seizoen (weer) NTTB- en/of TTL-competitie spelen? Stuur dan uiterlijk donderdag 23 mei 2019 via deze link gert-jan@ttvwaalwijk.nl jouw aanmelding.

Geef hierbij aan:
  • in welke competitie je wilt spelen: NTTB / TTL / beide (verplicht om in te vullen)
  • hoeveel van de 10 wedstrijden je wilt spelen per competitie (verplicht om in te vullen)
  • met wie je perse wel in je team/teams wilt spelen (optioneel om in te vullen)
  • met wie je perse niet in je team/teams wilt spelen (optioneel om in te vullen)
  • in welke (reële) klasse je met je team/teams wilt uitkomen (optioneel om in te vullen)
Graag zie ik jouw reactie zo spoedig mogelijk tegemoet.

Met sportieve groet
Gert-Jan

"Rabobank gelooft in de kracht van clubs, stichtingen en verenigingen. Jullie verbinden de samenleving. Als coöperatieve bank doen we… Meer >

Nieuwe barkoeling