TTL bekercompetitie

09 april 2019
Beste speler,

6 mei start de bekercompetitie 2019.

Wil je met je team afstemmen en aan mij (bij voorkeur per mail naar gert-jan@ttvwaalwijk.nl) terugkoppelen of en zo ja, in welke teamsamenstelling jij wilt meedoen? Speel je nu in een groot team, dan kan dit team eventueel ook opgesplitst worden in meerdere bekerteams. Teamsamenstellingen buiten je eigen team of club zijn ook mogelijk.

Bekerteams bestaan uit minimaal 2 spelers. Bij het inschrijven geldt een maximum van 5 spelers. Wil je perse met meer dan 5 spelers in 1 team inschrijven dan zal daar wel een mouw aan te passen zijn. Iedere speler met dezelfde of lagere licentie mag in ieder ander team invallen.

Om niet te veel wedstrijden (max 4) op dezelfde avond te hebben, ontvang ik ook graag op welke avond je team(s) bij voorkeur wilt/willen spelen en welke avond je 2de keus is.

Hierbij willen we zo veel mogelijk de dinsdag vrijhouden als clubavond. Zit je nog niet in een team, maar wil je wel bekeren? Probeer zelf bij een team aan te haken of geef het aan mij door, dan zal ik teamleden voor je zoeken.

Met sportieve groet,
Gert-Jan van Alebeek
TTL competitieleider

"Rabobank gelooft in de kracht van clubs, stichtingen en verenigingen. Jullie verbinden de samenleving. Als coöperatieve bank doen we… Meer >