24 feb 2018 14:00
TTV Waalwijk Dubbeltoernooi
Het is weer zover. Op zaterdag 24 februari 2018 organiseert TTV Waalwijk haar jaarlijks Open Dubbeltoernooi. Meer informatie over dit toernooi en de wijze van inschrijven tref je hier aan.

14 mrt 2018 19:30
TTV Waalwijk Bestuursvergadering
Indien je een bepaald onderwerp door het bestuur in haar vergadering behandeld wilt zien, vul dan tijdig het contactformulier in.

20 mrt 2018 20:00
TTV Waalwijk Algemene (leden)Vergadering
Op dinsdagavond 20 maart 2018 wordt de jaarlijkse Algemene (leden)Vergadering gehouden.
De agenda van deze vergadering tref je hier aan. De agenda verwijst naar de notulen van de Algemene Vergadering van 21 maart 2017, deze tref je hier aan. Ook verwijst de agenda naar het nieuwe Privacyreglement, dit document tref je hier aan.
Mede gegeven het feit dat Peter Brand te kennen heeft gegeven zijn bestuursfunctie neer te leggen, rekent het bestuur op een grote opkomst. Mogelijk dat een lid het bestuur wil versterken in haar samenstelling.
Wij hopen op uw aanwezigheid te mogen rekenen.

Bestuur TTV Waalwijk

20 mrt 2018 20.00 uur
TTV Waalwijk Algemene (leden)Vergadering
Wij hopen op uw aanwezigheid te mogen rekenen.

Bestuur TTV Waalwijk

P. Breughelstraat 3