14 aug 2019 19:30
TTV Waalwijk Bestuursvergadering
Indien je een bepaald onderwerp door het bestuur in haar vergadering behandeld wilt zien, vul dan tijdig onderstaand contactformulier in.

24 aug 2019 10:00
TTV Waalwijk Open Mini & Maxi toernooi 2019
Op zaterdag 24 augustus 2019 wordt het jaarlijks Mini & Maxi toernooi bij TTV Waalwijk georganiseerd.
Een mini (jonger dan 16 jaar) en een maxi (16 jaar of ouder) spelen in teamverband poulewedstrijden.
Meer informatie en het inschrijfformulier tref je hier aan.

24 aug 2019 09:30
Middelburg Open Zeeuwse Tafeltenniskampioenschappen
De inschrijving voor de Open Zeeuwse 2019 is gestart! Tot en met uiterlijk vrijdag 2 augustus kan er individueel of met de vereniging worden ingeschreven via deze website.

Onderstaand linken naar de belangrijkste informatie: de convocatie, de handleiding voor inschrijven én het inschrijfsysteem zelf. Vanwege de geautomatiseerde verwerking verzoeken we de clubs de verzamelinschrijfformulieren alleen voor intern gebruik op de club te houden!

We rekenen op een nog groter deelnemersaantal uit heel Nederland en van daar buiten. Vol = vol, dus schrijf je snel in!

Klik hier voor het inschrijfsysteem

Klik hier voor de downloadpagina voor handleiding en convocaties

7 sep 2019 09:00
Speelzaal TTV The Back Hands Teamtoernooi TTV The Back Hands 2019
Het VIERDE TEAMTOERNOOI TTV THE BACK HANDS (senioren) wordt gehouden op zaterdag 7 september 2019. Meer informatie tref je hier aan.