Agenda

Jeugdranglijsttoernooi, NJK Para en Nederlandse Studenten Kampioenschappen.

Datum 10 - 11 nov 2018
Locatie T-kwadraat
Adres Tilburg
Website bekijken
Jeugdranglijsttoernooi, NJK Para en Nederlandse Studenten Kampioenschappen.

Beste deelnemer, toernooicoördinator, wedstrijdsecretaris,

 

* Op zaterdag 10 november is het Jeugdranglijsttoernooi. Dit toernooi staat open voor alle jeugdleden zonder licentie.
 

* Op zondag 11 november is het A-Jeugdranglijsttoernooi. Dit toernooi heeft een nieuwe opzet. In alle klassen zal worden gestart met (kleine) meerkampen. Daarna wordt uitgespeeld totdat er een complete ranglijst is. Lees de uitnodiging voor meer details.
 

* Voor de 3e keer wordt op zondag 11 november tijdens het A-Jeugdranglijsttoernooi ook de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen Paratafeltennis (NJK Para) gespeeld. Dit toernooi staat open voor NTTB-leden die geboren zijn in 2000 of later (dus ook voor 1e jaars senioren!). We maken hierbij geen onderscheid in mate/soort beperking of in spelniveau.

 

Op zondag 11 november worden ook de Nederlandse Studenten Kampioenschappen gespeeld. Deze NSK staat open voor fulltime studenten in Nederland. Dit geldt ook voor mensen die minder dan een jaar geleden afgestudeerd zijn. Ook buitenlanders die in Nederland studeren kunnen deelnemen aan de NSK. Omdat dit evenement georganiseerd wordt door STT Hyperion onder auspiciën van Studentensport Nederland is lidmaatschap van de NTTB niet verplicht. Niet-leden die deelnemen aan de NSK zullen als daglid geregistreerd worden. 
 

De inschrijving voor de NSK start in de loop van deze maand. Inschrijving voor de andere toernooien mogelijk van de week.

We willen je vragen om deze NSK onder de aandacht te brengen bij (oud)leden van je vereniging die studeren.

 

Met vriendelijke groet,
NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND

Ineke de Graaf


Adres speelzaal
Hertog Janstraat 1d 
5141 KJ Waalwijk

Telefoon speelzaal
0416-341600

Postadres
Janssoniushof 14 
5141 MR Waalwijk
Terug naar boven